Thermoshirt en onderkleding online kopen

Een thermoshirt is erg prettig om te dragen als onderkleding onder je sportkleding. Dit geldt overigens voor alle jaargetijden. Tijdens het sporten ga je nl. zweten, het thermoshirt voert je zweet goed af en zorgt er bovendien voor dat je lichaam dezelfde temperatuur houdt als je even stilstaat. Zo kun je optimaal blijven presteren.  

Er zijn thermoshirts met lange mouwen en thermoshirts met korte mouwen. Kies voor een thermoshirt met korte mouwen als de temperatuur wat hoger is. Een thermoshirt met korte mouwen beschermt je bovenlichaam zeer goed tegen de kou, maar geeft toch wat extra ventilatie bij de armen. Een thermoshirt met korte mouwen kun je altijd dragen, bijvoorbeeld  tijdens het hardlopen, fietsen of wandelen.
 

Waarom een thermoshirt kopen?

Thermokleding heeft de functie om je lichaam in de winter warm te houden en in de zomer koel. Daarnaast is het belangrijk dat deze kleding transpiratievocht afvoert. Een thermoshirt met korte mouwen kan je zowel in de winter als in de zomer dragen. Thermoshirts zijn er in verschillende diktes. Er zit een laagje lucht tussen je huid en het thermoshirt en je lichaam weet deze laag goed op temperatuur te houden. Een dikker shirt dat wat ruimer om je lichaam valt zorgt voornamelijk voor het behoud van je lichaamswarmte. Een thermoshirt dat wat dunner is en straks om het lichaam valt heeft als voornaamste doel om het transpiratievocht af te voeren. 
 

Bekijk hier onze modellen thermoshirts en onderkleding: THERMOKLEDING

 

© 2015 - 2024 Keeping the Zero! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel